LED szalag összekötő

A LED szalagok kétségtelenül a LED termékek legizgalmasabb és legegyszerűbben variálható képviselői, nem véletlenül élveznek akkora népszerűséget. Azonban ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük, szükségünk lehet néhány plusz elemre. A következőkben a LED szalag összekötőket mutatjuk be, illetve azt, hogy hogyan érdemes őket alkalmazni a világításban.

LED panel beépítő keret

A LED panelek töretlen népszerűségnek örvendenek az utóbbi néhány évben, ami nem csoda, hiszen változatosak és alacsony a fogyasztásuk. A következőkben viszont azt mutatjuk be, hogy hogyan érdemes ezeket a paneleket a helyükre illeszteni.

LED szalag kocsiba

Az autókban leggyakrabban használt LED-es termékekről már többször is szót ejtettünk a blogon, így például a fényhídról és az off-road lámpáról, azonban a biztonság és jó látási viszonyok megteremtésén túl is hasznunkra válhatnak a LED-ek, legfőképpen pedig a LED szalagok.

Led szalag darabolása

Talán már senkinek nem szükséges elmagyarázni miért lehet jó választás a LED-szalag, azzal azonban eddig nem foglalkoztunk eleget, hogy hogy is lehet ezt a terméket szó szerint az igényeinkre szabni. A következőkben ehhez adunk néhány tippet.